Vanaf 15 december 0:00 uur gaan de nieuwe COVID-maatregelen, die onze regering heeft afgekondigd in. Deze maatregelen, die vooralsnog tot 9 februari 2021 gelden, hebben ook consequenties voor ons. We moeten in deze periode onze herhalingslessen en cursusactiviteiten stilleggen.

Er zijn enkele aanleidingen om dit te doen

  1. Alle publiek toegankelijke ruimtes moeten dicht. Aangezien het Oude Klooster zo'n ruimte is, Kunnen we de komende weken niet in onze oefenlocatie terecht.
  2. Het advies is om zoveel mogelijk thuis te blijven. In deze context zou het raar zijn als we jullie aanmoedigen om naar onze les te komen.

Kortom, we leggen alle lessen stil van 15 december t/m 9 februari.

Degenen die afgelopen keren op (herhalings)lessen aanwezig zijn geweest, hebben hebben dat de lessen veel minder fysiek zijn, dat de oefenruimte goed geventileerd wordt (het is hierdoor soms wat fris, en dat zal in de winter niet warmer worden), en dat we op ruime afstand van elkaar zitten. We hopen dat we als de maatregelen verminderd worden, we jullie weer kunnen zien, en dat we op een verantwoorde manier jullie de kunsten van de eerstehulpverlening kunnen bijbrengen. We hanteren daarvoor 'EHBO bij pandemie' als basis.