Tijdens de persconferentie van 17 november 2020 is bevestigd, dat de eerder aangekondigde verscherpte maatregelen worden beƫindigd. Dit heeft ook positieve consequenties voor ons. We mogen vanaf 19 november onze herhalingslessen en cursusactiviteiten weer hervatten.

We hebben inmiddels ook al contact gehad met de beheerder van 't Oude Klooster. Hij heeft bevestigd dat we weer welkom zijn.

Degenen die eerder dit seizoen bij (herhalings)lessen aanwezig zijn geweest, hebben gemerkt dat de lessen veel minder fysiek waren, dat de oefenruimte goed geventileerd wordt (het is hierdoor soms wat fris, en dat zal in de winter niet warmer worden), en dat we op ruime afstand van elkaar zitten. We gaan vanaf 19 november weer op een verantwoorde manier jullie de kunsten van de eerstehulpverlening bijbrengen. We hanteren daarvoor 'EHBO bij pandemie' als basis. Hierbij houden we rekening met de richtlijnen die door zowel de Hartstichting i.v.m. de AED en reanimatie als het Oranje Kruis i.v.m. de EHBO-lessen zijn opgesteld:

We hopen jullie dus bij de eerst volgende gelegenheid weer te zien. Voor de deelnemers van de lopende EHBO-cursus is dat meteen op 19 november! Let op: er geldt een mondkapjesplicht.