Tijdens de zomervakantie hebben wij als bestuur, de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen getroffen. Zo hebben we met onze instructeur de data van de EHBO-oefenavonden afgestemd en is ook Het Oude Klooster vanaf 28 september 2021 weer als oefenlocatie gereserveerd.

Omdat we afgelopen seizoen veel uitval hebben gehad door Covid-19-maatregelen, willen we jullie dringend verzoeken om zoveel als mogelijk bij alle lessen aanwezig te zijn. We hebben geprobeerd om alle stof die het afgelopen seizoen niet behandeld kon worden, in dit jaar te stoppen. Dus blokkeer je agenda's voor de herhalingslessen van dit seizoen!

Vanwege Covid-19 zijn er speciale aandachtspunten. deze komen de eerste les aan de orde.

Samen met de instructeur hebben we het lesrooster voor het komende seizoen bepaald op zo’n manier, dat je als je voldoende avonden hebt gevolgd, alle onderdelen van de EHBO hebt gehad. Bij het lesrooster staat een instructie hoe je deze agenda in je Outlook kunt zetten.

Om alle leden (EHBO, EHAK en AED)  meer kans te geven om een geschikte datum te prikken worden de AED/Reanimatielessen gemengd uitgevoerd. We doen dit jaar weer met een online inschrijving. Vul deze z.s.m. in om een plekje van je gading te vinden.

Omdat EHBO aan kinderen onderdeel is van het standaard EHBO diploma is, gaan we ook dit seizoen de herhalingslessen van deze groep combineren met de normale EHBO herhalingslessen. Dus deze leden zul je regelmatig ook tijdens onze lessen aantreffen.

Wij staan altijd open voor suggesties van letsels, die tijdens een avond behandeld zouden kunnen worden. Dus, heb je iets meegemaakt of wil je gewoon iets behandeld zien, leg dit neer bij onze instructeur of bij een van de bestuursleden en we zullen zien hoe we dit in de lessen in kunnen passen. De praktijk is immers toch altijd net iets anders dan het boekje.