Activiteiten

Op dinsdag 16 januari 2018 om 20.00 uur is er weer een informatieavond in Zalen centrum De Merx in Berghem. Het onderwerp deze keer is: "mond-op-halsbeademing"

Dokter Frans Smeets, cardioloog in ziekenhuis Bernhoven te Uden, zal op dinsdag 17 januari 2017 een presentatie geven over hart- en vaatziekten. Deze presentatie/lezing zal met name gaan over de primaire preventie/het voorkomen van hart- en vaatziekten.

Vanavond, 8 maart 2016, zal Jos de Veer een presentatie over de ambulancehulpverlening verzorgen in Het oude Klooster. Hij gaat hier met name in op de relatie met de EHBO. Deze interessante en leerzame avond begint om 20.00u. De avond staat niet alleen open voor leden van onze vereniging, maar ook andere belangstellende uit Geffen zijn welkom

Op zaterdag 26 november 2016 wordt tussen 11 en 15 uur een informatiemarkt gehouden in de brandweerkazerne in Geffen met als thema “(Hart)Veilig Geffen”. Deze informatiemarkt zal  in de stijl van “Broodje Brandweer” zijn, dat wil zeggen dat mensen een broodje en een kop koffie krijgen aangeboden en tegelijkertijd geïnformeerd  worden.

Vanavond,  3 november 2015, organiseren we een openbare thema-avond. Het onderwerp van deze avond is de wensambulance. Zoals gebruikelijk beginnen we de thema-avonden om 20:00 uur in 't Oude Klooster in Geffen en zijn we even voor 22:00 klaar. De thema-avonden zijn open voor alle belangstellenden uit Geffen en onze leden.